• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۵۴۶۷
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۵
خوزستان » اجتماعی

نگاه و تمرکز سازمان تامین اجتماعی بر بیمه شدگان و مستمری بگیران است

رئیس هیئت‌مدیره سازمان تأمین‌اجتماعی کشور گفت: نگاه و تمرکز سازمان تامین اجتماعی بر بیمه شدگان و مستمری بگیران است و هدف‌گذاری مسئولیت اجتماعی شرکت‌های تابعه پیوند ناگسستنی با سلامت مردم دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، اعضای هیئت‌مدیره سازمان تأمین‌اجتماعی در اولین روز سفر با حضور در استان خوزستان از شرکت کربن ایران بازدید کردند و در نشستی مشترک با مدیران عامل شرکت‌های تابعه این استان به بررسی وضعیت تولید، چالش‌ها و مسئولیت‌های اجتماعی این مجموعه‌ها پرداختند.  

ضمن بازدید از سایت شرکت فوق، آقای فارسی مدیرعامل شرکت کربن ایران، گزارشی از فرآیند‌های تولید، دستاوردها، برنامه‌های توسعه‌ای آینده و پروژه‌های در دست اجرا شرکت ارائه کردند.

در ادامه، نشست مشترکی با حضور مدیران شرکت‌های کربن ایران، حریر خوزستان، سیمان خوزستان و سیمان بهبهان برگزار شد. مدیران این شرکت‌ها گزارشی از عملکرد، چالش‌های تولید و اقدامات خود در خصوص وضعیت توسعه فروش صادرات و مقایسه عملکرد آن نسبت به سال گذشته پرداختند و  همچنین فعالیت‌های انجام شده  در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی تشریح کردند.

از مهم‌ترین فعالیت‌های اجتماعی ذکرشده می‌توان به ساخت و بازسازی مدارس، احداث زمین چمن مصنوعی در روستا‌های کمتر برخوردار و حمایت از پروژه‌های آموزشی و فرهنگی در سطح استان اشاره کرد.  

مرتضی لطفی ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، از تلاش کارکنان و مدیران واحد‌های صنعتی تقدیر کرد و گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی به‌عنوان قدیمی ترین،  بزرگ‌ترین و محوری‌ترین نهاد بیمه‌های اجتماعی کشور، همواره در مسیر ارائه خدمات شایسته‌تر به بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران گام برداشته است.

وی افزود: در راستای بهبود وضعیت معیشتی مستمری بگیران، هیئت مدیره سازمان با افزایش میزان مستمری، عائله مندی و حق اولاد آنان موافقت نموده و همچنین بر هم‌افزایی میان شرکت‌های تابعه و تقویت خدمات سازمان تأکید ویژه‌ای داریم.

لطفی با اشاره به جایگاه مسئولیت اجتماعی در شرکت‌های تابعه اظهار داشت: دو سال پیش، طرح ایجاد صندوق هدفمند مسئولیت‌های اجتماعی مطرح و هدف از آن هزینه کرد مسئولیت اجتماعی در مراکز استان‌ها و بهبود امور بیمه شدگان بود، از این رو انتظار می‌رود تمرکز این اقدامات موجب بر طرف شدن و یا کاهش مشکلات بیمه‌شدگان و مستمری بگیران شود، به‌ویژه در تأمین تجهیزات حیاتی مانند آمبولانس، دستگاه نوار قلب و سونوگرافی که در بسیاری از مراکز درمانی ضروری است. از این رو بر استفاده از مسئولیت اجتماعی شرکت‌های تابعه در جهت رفاه و سلامت جامعه ذینفعان تاکید کرد.

در ادامه این نشست دیگر اعضای هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی، بر تدوین برنامه‌های جامع برای ارتقای هماهنگی میان شرکت‌های تابعه و حوزه‌های بیمه و درمان تأمین‌اجتماعی تأکید کردند. آنان هدف اصلی این هم افزایی را افزایش رفاه، بهبود خدمات و ارتقای سلامت بیمه‌شدگان و مستمری بگیران دانستند.

عبدالرضا روشنی، مدیرکل تأمین‌اجتماعی خوزستان، در این نشست ضمن خوش‌آمدگویی به اعضای هیئت‌مدیره سازمان و مدیران شرکت‌ها اظهار داشت: از جمعیت ۵ میلیون نفری استان، بیش از ۲ میلیون و ۹۷۰ هزار نفر زیر پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی هستند و  بیش از ۸۱ هزار کارگاه فعال در سطح استان فعالیت دارند.  

وی با اشاره به رتبه برتر استان خوزستان در وصولی حق بیمه افزود: استان خوزستان با وصول ۴۹ همت در صدر استان‌های تیپ یک کشور قرار دارد. تمام تلاش ما بر افزایش وصولی‌ها، کاهش هزینه‌ها و ارائه خدمات مطلوب‌تر به بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران متمرکز است.

در ادامه، دکتر هدایت‌الله عبدی‌زاده، مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان، ضمن ارائه  گزارشی از وضعیت مراکز درمانی گفت: خوزستان پس از تهران بیشترین مراکز درمانی ملکی کشور را در اختیار دارد؛ با ۳۵ مرکز درمانی و ۸ بیمارستان فعال که مجموعاً دارای ۷۰۰ تخت بستری هستند.

وی افزود: همچنین سه دستگاه سی‌تی‌اسکن جدید در مراکز درمانی  بهبهان، ماهشهر و امیرالمؤمنین اهواز نصب و راه‌اندازی شده و ۲۸ مرکز دندان‌پزشکی نیز در حال ارائه خدمات به بیمه‌شدگان می‌باشند.  

دکتر عبدی زاده تأکید کرد: تمام تلاش مجموعه درمانی استان، ارائه خدمات شایسته و در شأن بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران عزیز است.
  
شایان ذکر است مجموعه تولیدات  شرکت‌های وابسته به سازمان تأمین‌اجتماعی بیش از ۱۶۰۰ نوع محصول در حوزه‌های دارو، کاشی، سیمان، مواد معدنی، انرژی، فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی تولید می‌نمایند که این محصولات در زندگی روزمره خانوار‌های ایرانی حضور دارند و این امر نشان دهنده پیوند عمیق این سازمان با آحاد مردم کشور دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام جزئیات ثبت نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی
تقابل تیم‌های ملوان و فجر سپاسی در بندرانزلی
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در چهار استان
پیشرفت ۸۵ درصدی محور بجنورد - جنگل گلستان 
رئیس جدید اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان بم معرفی شد
جدال مدعیان پوشیدن پیراهن تیم ملی کاراته
مدیریت ناترازی انرژی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است
سرپرست اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان ریگان معرفی شد
­معرفی برترین‌ها و دعوت شدگان به مرحله بعد انتخابی تیم ملی کاراته
ابتکار تهران برای همگرایی
آماده باش ستاد بحران منوجان در پی هشدار هواشناسی
نجات محکوم به قصاص در بجنورد با گذشت اولیا دم
زنجانی ها مراقب یخ زدگی کنتورهای آب باشند
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
فعالیت متناوب سامانه بارشی در چهارمحال و بختیاری
جشن آغاز زندگی مشترک ۲۰۰ زوج دانشجو در دانشگاه زنجان
تشییع پیکر پدر شهید در روستای مار
نمایشگاه‌های هنر‌های تجسمی و صنایع‌دستی در دومین هفته فرهنگی شازند
خبر‌هایی از تقویت تیم های مددکاری اورژانس اجتماعی در گرمسار
اتصال جاده جاجرم– میامی به سمنان اولویت اصلی حوزه راه استان است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق
پرواز ناموفق تهران به بغداد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در دوره سرد سال
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)